Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Transilvania a anunţat la bursă că a decis să-şi răscumpere 15 mil. de acţiuni la un preţ minim egal cu cel din piaţă

464 afisari
Banca Transilvania a anunţat la bursă că a decis să-şi răscumpere 15 mil. de acţiuni la un preţ minim egal cu cel din piaţă din momentul efectuării achiziţiei şi unul maxim de 4 lei pe acţiune. Perioada de răscumpărare va fi derulată între 5 martie şi 30 mai 2019, potrivit unui raport la bursă.
“Răscumpărarea de acţiuni BT (TLV), în condiţiile legii şi în cadrul limitelor Hotărârii AGEA din data de 25.04.2018, respectiv cumpărarea unui număr de maxim 15.000.000 acţiuni (din totalul celor 35.000.000 de acţiuni aprobate a fi răscumpărate de către AGEA) cu valoarea nominală de 1 leu/acţiune, la un preţ minim egal cu preţul de piaţă de la BVB din momentul efectuării achiziţiei şi un preţ maxim de 4 lei, conform preţurilor zilnice de tranzacţionare la BVB, valabile în perioada de răscumpărare”, se arată în raport.

Acţiunile Băncii Transilvania şi cele ale BRD, cele mai tranzacţionate de la bursa românească, au înregistrat luni după-masă o creştere de până la 4,7%, respectiv până la 3,5%, după ce Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a afirmat că taxa pe activele bancare ar putea fi modificată astfel încât să fie plătită semestrial, şi nu trimestrial, aşa cum prevede forma iniţială a Ordonanţei 114 (OUG 114).

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza