Links Sitemap Business Linker Sitemap

Banca Naţionată a României a decis astăzi majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an de la 2%

207 afisari
Banca Naţionată a României a decis astăzi majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an de la 2% pe an începând cu data de 8 februarie 2018, potrivit unei hotărâri a CA al BNR.
 
     De asemenea, s-a hotărât majorarea ratei dobânzii pentru facilitatea de depozit la 1,25% pe an de la 1,00% pe an, iar rata dobânzii aferente facilităţii de creditare la 3,25% pe an de la 3,00% pe an începând cu data de 8 februarie 2018.
     BNR a mai decis păstrarea nivelurilor actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii aplicabile pasivelor în lei şi în valută ale instituţiilor de credit.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.