Links Sitemap Business Linker Sitemap

Aston Martin a inaugurat reprezentanța sa oficială în România

424 afisari
Centrul Aston Martin este localizat în nordul Bucureștiului, în Otopeni, pe Calea Bucureștilor nr. 91 A. Aston Martin Bucharest va oferi servicii de vânzare și post-vânzare atât pentru piața românească, cât și pentru zonele învecinate.
Inaugurarea a avut loc în prezența domnului Dr. Andy Palmer, CEO și Președinte al grupului Aston Martin Lagonda precum și a Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București. În cadrul evenimentului a fost prezentat în premieră noul model lasat de Aston Martin: AM-RB 003. Modelul AM-RB 003 vine să continue linia începută cu Aston Martin Valkyrie și Valkyrie AMR Pro – fiind a treia supermașină din povestea de succes a motoarelor Aston Martin poziționate central.
”Sunt onorată să anunț astăzi deschiderea oficială a reprezentanței regionale Aston Martin. Este un moment de mândrie pentru noi și pentru toți românii. Există o echipă entuziastă dedicată exclusiv acestui proiect și o infrastructură realizată special, conform celor mai înalte standarde ale Aston Martin, având dotări tehnologice de ultimă generație. Toate serviciile vor respecta standardele internaționale ale grupului Aston Martin. Îmi doresc foarte mult ca reprezentanța din România să devină un punct de reper și un model de succes în cadrul prezenței internaționale a Aston Martin”, a declarat Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa Holding.

La rândul său, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, E.S. Andrew Noble, a precizat: „Aston Martin, unul dintre cele mai apreciate branduri britanice, cu o tradiție de peste 100 de ani, dă un semnal puternic privind soliditatea și caracterul inovativ el economiei britanice. Totodată, evenimentul de astăzi este un exemplu al relațiilor economice în creștere dintre țările noastre. Marea Britanie și România au de peste 15 ani un parteneriat strategic la a cărui reînnoire lucrăm împreună cu Guvernul României, astfel încât să reflecte relația specială bilaterală din prezent și ambițiile pentru viitor”.

Andy Palmer, Președinte al Aston Martin Lagonda și Grup CEO a subliniat: ”Sunt încântat să inaugurez această reprezentanță cu adevărat remarcabilă în București. Dedicarea echipei dealerului local pentru brandul nostru demonstrează încrederea lor în viitorul Aston Martin și în planul nostru pentru următorii 100 de ani”.

Reprezentanța funcționează într-o locație nou construită special și dedicată exclusiv acestui brand britanic iconic. Suprafața de 1,500 m a reprezentanței include o zonă de showroom, una de lucrări post vânzare și o parcare subterană. Aston Martin România va funcționa în cadrul companiei British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, grup cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza