Links Sitemap Business Linker Sitemap

AROBS lansează aplicaţia TraficOK pentru iPhone şi iPad

3612 afisari
TraficOK, serviciul naţional de date din trafic în timp real, disponibil on-line pe www.traficok.ro, se extinde şi pe terminale mobile prin intermediul celei mai noi aplicaţii de trafic pe platforma iOS.
Aplicaţia TraficOK  permite verificarea rapidă şi în timp real a stării drumurilor, existenţa unor evenimente de genul accidente, drumuri în lucru sau ambuteiaje pe traseul pe care utilizatorul doreşte să-l urmeze. În acelaşi timp, utilizatorii pot vizualiza timpul de parcurs pentru o serie de rute presetate ţinând cont de evenimentele de trafic la momentul respectiv cât şi întarzierea estimată din cauza acestora.
Informaţiile de trafic accesibile prin intermediul aplicaţiei provin din mai multe surse: autovehicule monitorizate prin GPS (peste  65.000 care circulă pe teritoriul României); date jurnalistice (televiziune, radio, internet), informări oficiale (poliţie, pompieri, primării, etc) şi informaţii de la participanţii la trafic. După colectare datele sunt centralizate, filtrate, validate şi apoi transmise către dispozitivele mobile cu conexiune wireless sau 3G prin intermediul softului specific.
Aplicaţia TraficOK este compatibilă cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) şi iPad. Necesita iOS 5.0 sau o versiune mai recenta şi activarea funcţiei GPS.
Dezvoltarea aplicaţiei s-a realizat printr-un parteneriat între AROBS, Be-Mobile (companie belgiană specializată în furnizarea de conţinut şi servicii de trafic) şi HixField (dezvoltator şi integrator belgian de aplicaţii mobile).
“TraficOK pentru iPhone şi iPad reprezintă continuarea dezvoltării proiectului  de monitorizare a blocajelor în trafic din Romania, TraficOK,  lansat în luna Noiembrie 2012. În circa 3 luni vom lansa şi aplicaţia TraficOK pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android . Serviciul rulează deja cu succes pe sistemele de navigaţie Smailo TraficOK şi în curând va fi implementat şi pe sistemele de navigaţie MIO, preţul acestuia fiind inclus în preţul dispozitivelor GPS ” a declarat Voicu Oprean, Director General  AROBS Transilvania Software.
Aplicaţia TraficOK este deja disponibilă şi poate fi downloadata gratuit pentru o perioadă de 10 zile direct din AppStore. Variantele de abonament pentru accesul la datele de trafic după această perioadă sunt 4,99 euro/ trei luni sau 16,99 euro/ an.
Citeşte mai multe despre: TraficOK, AROBS

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza