Links Sitemap Business Linker Sitemap

ArchivIT lansează prima clădire dedicată depozitării arhivei

3083 afisari
ArchivIT, parte a grupului Villar International, anunţă lansarea primei clădiri din România proiectate și construite special pentru depozitarea de arhivă în format fizic.
Centrul pentru arhivă este rezultatul unei investiții de aproximativ 6,2 milioane de euro și se află în Popești-Leordeni, pe Șoseaua de Centură. Cu o înălţime de stocare pe raft de 12 m și o capacitate de stocare de 450.000 de cutii de arhivă, construcţia va face parte din primul parc logistic pentru arhivă din România, a cărui valoare totală se ridică la peste 17 milioane de euro.
“Practic, prin deschiderea noului centru, ArchivIT modernizează industria locală de management a arhivei și oferă clienților cea mai sigură alternativă de depozitare a arhivelor de pe piață. Ne-am concentrat atenția pe siguranţă, securitate şi confidenţialitate, am automatizat cât mai mult procesul pentru a exclude orice eroare umană și nu am făcut nicio clipă rabat de la calitatea serviciilor integrate de administrare şi management a arhivei pe care le oferim. Și, contrar tuturor așteptărilor, în această industrie, alternativa cea mai sigură este și cea mai economică pentru client, acesta putând economisi până la 70% din bugetul său anual alocat gestionării arhivei”, a declarat Elena Geboiu, Sales Manager, ArchivIT.
Depozitul ArchivIT este autorizat de către Arhivele Naţionale, este complet automatizat şi deţine autorizaţie PSI pentru spaţiu de arhivă. În plus, centrul beneficiazăde monitorizare şi control pasiv şi activ antiincendiu, sistem de stingere a incendiilor cu EFSR, barieră optică pentru detectare de fum pe toată suprafaţa halei de depozitare, încălzire cu aer cald, fără sursă de foc, dar şi sursă proprie de alimentare cu apă.
Din cele 6,2 hectare deținute de ArchivIT, în acest moment, 5.000 de mp sunt dedicaţi exclusiv pentru depozitare – ceea ce reprezintă doar jumătate din prima clădire. Anul acesta, compania va demara lucrările de extindere a clădirii, astfel ca la finalizarea lucrării să ajungă la o capacitate de stocare de aproape un milion de cutii.
Citeşte mai multe despre: ArchivIT, Villar International

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza