Links Sitemap Business Linker Sitemap

ANEVAR are un nou preşedinte şi un nou Consiliu director

2710 afisari
Daniel Manaţe a preluat mandatul de preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România, pentru o perioadă de doi ani. El l-a înlocuit astfel pe Adrian Vascu, preşedintele ANEVAR în perioada 2014-2015.
Statutul Asociaţiei prevede mandate de câte doi ani pentru președinte și pentru ceilalți membri ai Consiliului director. De asemenea, fiecare preşedinte este ales cu doi ani înainte de a prelua funcţia, perioadă în care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte ANEVAR, ajungând astfel să cunoască foarte bine organizaţia şi să asigure continuitatea strategiei şi a relaţiilor de parteneriat ale Asociaţiei. 
”Obiectivele pe care mi le-am propus pentru mandatul meu de 2 ani la conducerea ANEVAR sunt legate în primul rând de creșterea calității și uniformității rapoartelor de evaluare elaborate de membrii noștri”, spune noul președinte ANEVAR. ”Îmi doresc, de asemenea, să continuăm demersurile începute de colegii noștri anul trecut, de construire și consolidare a bazelor de date cu rapoartele de evaluare pentru garantarea împrumutului și pentru impozitare. Acestea vor duce și la îndeplinirea primului obiectiv, de creștere a calității, dar și la o transparență mai mare, utilă tuturor actorilor din piață, de la utilizatori, investitori și contribuabili, la autorități.”
Daniel Manațe este membru al Consiliului director al ANEVAR începând cu anul 2004, având, de-a lungul timpului, funcțiile de vicepreședinte, respectiv președinte al Comisiei de cercetare și standarde și al Comisiei de imagine. De asemenea, în perioada 1993-2001, a ocupat funcția de președinte al centrului teritorial ANEVAR Arad.
Economist și inginer constructor prin formare, Daniel Manațe a devenit evaluator de întreprinderi încă din 1992, odată cu dezvoltarea acestei profesii în România. De-a lungul carierei sale de peste 24 de ani în evaluare, Daniel Manațe a obținut și specializările Evaluarea bunurilor mobile, Evaluarea acțiunilor și a altor instrumente financiare și Verificarea rapoartelor de evaluare, fiind membru acreditat în evaluarea afacerilor (MAA).  Președintele în exercițiu al ANEVAR este, de asemenea, membru al Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) și deține calificarea Recognised European Valuer (REV), oferită de Grupul European de Asociaţiilor de Evaluatori (TEGoVA).
Doctor în economie și autor al mai multor cărți și publicații în domeniul evaluării, Daniel Manațe este în prezent conferențiar universitar în cadrul Facultății de Științe Economice din Arad și lector ANEVAR.

Consiliul director al Asociației mai este alcătuit din:

 

 

 

 

Prim-vicepreședinte

Dana ABABEI

 

Fost președinte

Adrian VASCU

 

Trezorier

Adrian Ioan POPA-BOCHIȘ

 

Vicepreşedinte - preşedinte al Comisiei de calificare şi atestare profesională

Laurențiu Adrian STAN

 

Vicepreşedinte - preşedinte al Comisiei ştiinţifice şi de standarde

Elena APOSTOLESCU

 

Vicepreşedinte - preşedinte al Comisiei de evidenţă a membrilor

Delia Voichița BRATU

 

Vicepreşedinte - preşedinte al Comisiei de verificare şi monitorizare

Ileana GUȚU

 

Vicepreşedinte - preşedinte al Comisiei de relaţii interne şi internaţionale

Laurențiu Aurelian LAZĂR

 

Vicepreşedinte - preşedinte al Comisiei juridice

Cristina GRIGORESCU

 

Secretar general

Marian Ilie SIMINICĂ

 

Citeşte mai multe despre: ANEVAR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza