Links Sitemap Business Linker Sitemap

ANA Hotels Europa sărbătorește 20 de ani de rafinament, confort și eleganță

342 afisari
ANA Hotels "Europa" din Eforie Nord celebrează 20 de ani de excelență în ospitalitate și servicii de înaltă calitate în industria hotelieră de la malul mării. De-a lungul anilor, hotelul s-a poziționat în topul preferințelor clienților veniți pe litoral și a primit oaspeți din toate colțurile lumii. Aniversarea Ana Hotels "Europa" marchează și începutul unei noi ere pentru emblematicul hotel de la Marea Neagră.
Cea mai mare companie hotelieră cu capital românesc, ANA Hotels, care deține hotelul Europa și centrul de sănătate ANA Health Spa, va începe un amplu proces de renovare, care va aduce, începând cu luna mai 2024, îmbunătățiri majore.
“Valoarea totală a investiției depășește 10 milioane de euro, semn că ne concentrăm cu toată seriozitatea și dedicarea asupra misiunii noastre de a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Renovarea va acoperi atât aspecte estetice, cât și funcționale și va viza o varietate de dotări ale  hotelului, de la spațiile de cazare și restaurante, până la zonele de relaxare și spa, punându-se accent pe crearea unei destinații prietenoase cu mediul și eficientă energetic” a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.
Investițiile în modernizare sunt o constantă în filozofia ANA Hotels, ultima de până acum, cea din anul 2018, a lansat conceptul unicat pe litoralul românesc "Techirghiol Pool”. Originalitatea acestuia vine din inovația de a aduce procedura de oncțiune cu nămol în proximitatea spa-ului, adaptând conceptul la servicii de 4 stele. Astfel, a fost creat la "Europa” un mic Lac Techirghiol, ce oferă proceduri cu nămol rece, una din cele mai vechi metode de peloidoterapie, cunoscută și practicată încă din Egiptul antic.
"În tot acest proces, ne propunem să păstrăm spiritul și identitatea care ne-au definit de-a lungul celor 20 de ani de activitate, dar și să aducem în hotelul nostru o nouă viziune, modernă și inovatoare, menită să întreacă așteptările chiar și ale celor mai pretențioși oaspeți. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în călătoria noastră de 20 ani minunați și  vă asigurăm că angajamentul nostru față de calitate, ospitalitate și servicii excepționale va rămâne același” a declarat Iuliana Tasie, Director General ANA Hotels "Europa”.
Citeşte mai multe despre: ANA Hotels

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza