Links Sitemap Business Linker Sitemap

Adama lanseaza faza a doua pentru Edenia Titan si Evocasa Optima

5135 afisari
Dezvoltatorul imobiliar Adama a anuntat oficial demararea celei de-a doua faze in constructia a doua proiecte rezidentiale deja existente: Edenia Titan si Evocasa Optima. Ambele sunt situate langa parcul Titan, iar investitia totala insumeaza 14,1 milioane de euro.
“Ne dorim sa stabilim un standard de calitate de urmat si in acelasi timp profitabil, in Romania si Europa de Est. Acest obiectiv presupune un nivel mai inalt al serviciilor oferite dar si o viziune mai buna asupra obiectivelor afacerii noastre. Adama este deja recunoscuta ca dezvoltator rezidential lider de piata, avand in portofoliu proiecte deosebite si cu cel mai inalt nivel de credibilitate”, a declarat Andreas Holler, Membru al Consiliului Executiv, Adama Group.
Edenia Titan este prima investitie a dezvoltatorului Adama intr-un proiect bazat pe conceptul de cartier rezidential securizat, complet functional. Proiectul cuprinde sase cladiri rezidentiale. Prima parte a complexului Edenia, finalizata in 2009 si formata din doua cladiri cu 226 de apartamente, a fost vanduta in intregime. Potrivit companiei, alte 126 de apartamente cu una, doua sau trei camere, vor fi construite in faza a doua a proiectului, in perioada octombrie 2012 - toamna anului 2013.
In privinta proiectului Evocasa Optima, prima faza a proiectului este formata din 83 de apartamente finalizate in 2010, care pana in momentul de fata au fost vandute in proportie de 82%. Lucrarile pentru cele 84 de apartamente de doua si trei camere din a doua parte a proiectului sunt in plina desfasurare.
Adama are o prezenta semnificativa in zona Titan, cu cinci proiecte finalizate si vandute in proportie de 80%, plus constructia pentru doua faze urmatoare acum in desfasurare. Andreas Holler: “Credem in acest cartier care se dezvolta rapid intr-un nou major centru al orasului. Vom construi pe viitor unitati rezidentiale valoroase pentru a intampina nevoile clientilor si pe cele ale pietei – apartamente de calitate la preturi accesibile. In acelasi timp vom continua sa oferim cumparatorilor nostri  facilitatile, mediul si stilul de viata pe care au fost obisnuiti sa le primeasca de la Adama.” La randul sau, Daniel Riedl,COO al Grupului IMMOFINANZ, a declarat: “Numele Adama este binecunoscut pe piata Est Europeana ca fiind unul dintre cei mai fiabili dezvoltatori. Preluarea integrala de catre grupul IMMOFINANZ in noiembrie 2011 a creat o platforma ideala pentru dezvoltarea si extinderea constructiilor rezidentiale in aceasta regiune, care va permite, de asemenea, utilizarea terenurilor existente in portofoliu. Am inceput deja sa integram experienta si cunostintele de piata ale managementului local in grupul IMMOFINANZ, si sa realizam conexiunile. Rezultatele noastre temeinice in Romania demonstreaza ca suntem pe drumul cel bun. Demararea celei de-a doua faze de constructie pentru doua proiecte importante este cu siguranta un semn bun, mai ales in contextul actual al unei piete extrem de competitive".

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza