Links Sitemap Business Linker Sitemap

Adama include în ofertă servicii de concierge

3223 afisari
Dezvoltatorul imobiliar Adama anunță includerea unor noi facilități de care vor beneficia locatarii proiectului rezidențial Evocasa Selecta din București. Astfel, începând cu luna august 2013, toate persoanele care vor achiziționa un apartament în incinta ansamblului aflat în zona Foișorul de Foc vor avea la dispoziție în mod automat servicii concierge asigurate de compania Consiergo.
"Am ales să oferim serviciile de concierge într-un format integrat viitorilor noștri locatari din Evocasa Selecta. Știm cât de ocupați sunt și cât de mult apreciază un serviciu sau un produs de calitate care să le ușureze viața cotidiană. Așadar, adăugarea unor servicii de concierge a venit ca un pas firesc, din dorința de a le oferi sprijinul nostru”, a declarat Alina Necula, Head of Marketing & Sales, Adama.
Potrivit companiei, fiecare viitor locatar Evocasa Selecta va primi, odată cu cheile noului apartament, un card pentru servicii concierge valabil timp de un an. În funcție de valoarea apartamentului achiziționat, acesta va intra în posesia unui pachet Premium (pentru proprietăți cu o valoare de până în 150.000 euro) sau Exclusiv (pentru proprietățile care depășesc 150.000 euro).
Dacă serviciile Premium pot soluționa nevoi curente precum servicii de baby-sitting sau de curățenie, pachetul Exclusiv asigură accesul la specialiști internaționali recunoscuți și la evenimente deosebite, precum premiile Oscar sau curse de Formula 1.
"Serviciile din pachetul Premium rezolvă probleme consumatoare de timp sau urgențe, beneficiarul unui astfel de pachet cumpărând timp și calitate. Cu abonamentul Exclusiv, clienții cumpără nu numai timp, ci un stil de viață. Ne bucură inițiativa Adama pentru că avem posibilitatea de a ne extinde și demonstra expertiza și într-un sector neexplorat până acum – cel rezidențial”, a declarat Carmen Voicu, Managing Partner, Consiergo.
Ansamblul rezidențial Evocasa Selecta este format din 77 de apartamente de două, trei și patru camere.

 

 

 

Citeşte mai multe despre: Adama, Consiergo

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza