Links Sitemap Business Linker Sitemap

??

418 afisari
Dan Matei şi Ioana Burlă vor fi numiţi administratori la CECBank, în locul lui Ciprian Badea şi al Mirelei Şiţoiu

Dan Matei şi Ioana Burlă vor fi numiţi administratori la CEC Bank, în locul lui Ciprian Badea şi al Mirelei Şiţoiu, în cadrul unei Adunări Generale a Acţionarilor care se desfăşoară în aceste momente, ne-au spus surse bancare.

Dan Matei şi Ioana Burlă lucrează în cadrul Ministerului Finanţelor. 

Dan Matei a fost director al Direcției de politici, analiză și cercetare în domeniul finanțelor publice din minister.

Pentru a-şi exercita mandatul, cei doi trebuie să primească aviz pozitiv de la Comitetul de Nominalizare şi Remunerare de la nivelul Consiliului de Administraţie al CEC Bank, urmând să fie aprobaţi şi de Banca Naţională a României. Sursele noastre ne-au mai spus că unul din numele vehiculate pentru a intra în CA CEC Bank a fost şi al  rectorului ASE Nicolae Istudor.    

Se pare că Ciprian Badea şi al Mirela Şiţoiu şi-au dat demisia acum câteva zile din Consiliul de Administraţie al CEC Bank, potrivit surselor noastre, în condiţiile în care Valentin Mavrodin, preşedintele CA,  a refuzat să îşi dea demisia. Cei doi îţi vor exercita mandatul până la primirea tuturor aprobărilor de către noii administratori. 

Presa a scris, recent, că salariile şi indemnizaţiile de la conducerea CEC Bank au fost reduse drastic, aproape la jumătate. Sursele noastre ne-au declarat că atât membrii Directoratului, cât şi ai Consiliului de Adminsitraţie al CEC Bank nu au fost de acord cu reducerea salariilor/indemnizaţiilor şi nu au semnat actele adiţionale propuse de Ministerul Finanţelor Publice



S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza