Links Sitemap Business Linker Sitemap

4613 afisari
Marian Craciun
A început să lucreze în cadrul Centrului Expozițional Romexpo încă din vremea studenției, iar în iulie 2011 a ajuns să ocupe funcția de director general al instituției. Astăzi, pentru Mariana Suciu, principala provocare rămâne adaptabilitatea la schimbările pieței și încearcă, în aceste condiții, să ofere un suflu nou, mai actual, mai atractiv pentru publicul care a devenit tot mai selectiv.

Pe Mariana Suciu am întâlnit-o prima dată în 1994, când era colaborator al Romexpo pentru punctele de informații și la Centrul de Presă, unde redacta articole pentru ziarul “Expo News”, o publicație editată cu ocazia târgurilor. Ulterior, începând din anul 1996, a rămas în această companie urmând o linie ascendantă în ceea ce privește funcțiile, în conformitate cu organigrama anilor respectivi. A fost, pe rând, organizator de târguri și expoziții, șef de compartiment, manager proiect și, în cele din urmă, director general.

Astăzi, conduce o societate cu capital privat, având ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României. Principalul organizator (de altfel, cel mai mare din România și singurul care respectă standardele UFI) de târguri și expoziții și evenimente din România, dispune de propriul centru de expoziții și conferințe. Acesta se întinde pe o suprafață totală de 322.000 mp, cuprinzând 15 pavilioane expoziționale și 21 de săli de congrese, seminarii și întâlniri, iar în cadrul companiei lucrează 200 angajați. În ceea ce privește cifra de afaceri, pentru anul 2011, aceasta a fost de 9,2 milioane de euro, iar pentru anul 2012 a înregistrat o creștere de 15%, ajungând la 10,1 milioane de euro. Totodată, începând cu anul 2011, Romexpo a obținut certificarea sistemului de management al calității ISO 9001:2008, acordat de către TUV THÜRINGEN. Mai mult, Mariana Suciu se mândrește și cu faptul că Romexpo este membră a Asociației Mondiale a Industriei Târgurilor și Expozițiilor (UFI), a Alianței Târgurilor din Europa Centrală (CEFA) a Asociației Internaționale de Auditare a Statisticilor Expozițiilor (CENTREX) și a Asociației Organizatorilor de Târguri și Expoziții din România (ASOEXPO).

To read the full version, see the print edition of  Business Arena.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza